Ванільний коктейль із фруктами
Інгредієнти
-1 спіла груша,
-125 г малини,
-150 г ванільного морозива,
1 столова ложка кленового сиропу.
Приготування
Спілу грушу очисти від шкірки, поріж на шматочки, поклади в блендер разом із малиною та морозивом. Збий і одразу подавай.
Кисло-солодкий коктейль із манго
Інгредієнти
-700 мл соку манго,
-4 дрібно нарізані маракуї,
-сік 4 лимонів,
-2 пакетики ванільного цукру,
-кілька кубиків льоду.
Приготування
Викладаємо всі інгредієнти в шейкер, енергійно трясемо його, розливаємо по келихах і одразу подаємо.
Коктейль “Екзотичний бриз”
Інгредієнти
-40 г імбиру,
-200 мл білого рому,
-300 мл журавлинного соку,
-400 мл ананасового соку,
-сік одного лимона,
-8 шматочків льоду.
Приготування
Імбир очищаємо від шкірочки й тремо на дрібній тертці. Вичавлюємо сік одного лимона. Викладаємо всі інгредієнти в шейкер, енергійно трясемо й одразу подаємо.
Коктейль “Пляжна вечірка”
Інгредієнти
-1 невелика диня
-40 г імбиру
-4 столові ложки коричневого цукру
-200 мл джину
-400 мл апельсинового соку
Приготування
Диню ріжемо навпіл. Одну половинку ріжемо часточками, з іншої половинки виймаємо м’якоть і робимо пюре. Складаємо всі інгредієнти в шейкер, енергійно струшуємо, розливаємо по келихах і прикрашаємо шматочками дині.
Коктейль “Персикова насолода”
Інгредієнти
-200 мл води
-4 столові ложки цукру
-2 персики
-200 г полуниць
-5 столових ложок апельсинового лікеру
-200 мл охолодженого шампанського
Приготування
Цукор заливаємо водою, ставимо на вогонь і даємо закипіти. Сироп одразу ж знімаємо та охолоджуємо. Персики чистимо від шкірки, видаляємо кісточки й робимо пюре. Полуниці чистимо та пропускаємо через дрібне сито. У кожен келих викладаємо пюре з персиків і полуниць, додаємо апельсиновий лікер, цукровий сироп і заливаємо шампанським.