Корисні сніданки для вашого здоров’я

Корисні сніданки для вашого здоров’я
«Як день почнеш, таким він і буде». Почніть свій день з правильного харчування, і ваш організм буде сконцентрований на успіх і ніщо його не відверне.

Фруктовий мікс

Наберіть різних свіжих або заморожених фруктів, змішайте в тарілці, додайте вівсяних пластівців і залийте молоком. Вітамінізований сніданок з зарядом бадьорості готовий!

Смачний білок з вуглеводами
Вам знадобляться рис, яйця, червона капуста, брокколі, зелений перець і соєвий білок. Ситний і корисний сніданок.

Вітамінний коктейль

Змішайте і збийте за допомогою блендера молоко, йогурт і банан. В отриманий коктейль додайте свої улюблені фрукти. Легкий сніданок для стрункого тіла.

Горіхове печиво з йогуртом

Змішайте і розтопіть до рідини: масло, мед, неочищений цукор, корицю, імбир, гвоздику і сіль. Зніміть з плити і додайте ваніль. Полийте цією рідиною масу з вівса, зародків пшениці, насіння льону, мигдалю та журавлини (рідина повинна покрити всю масу). Поставте в холодильник на 30 хвилин. Змастіть маслом маленькі формочки для запікання і розігрійте духовку. Час випікання 10–12 хвилин. Готові «гнізда» заповніть йогуртом і фруктами за смаком. Інгредієнти: 4 ст. л. масла, рідкий мед ¼ склянки, 2 ст. л. коричневого цукру, 1 ч. л. кориці, гвоздика, ¼ ч. л. солі, 1 ч. л. ванілі, 2 склянки вівса (Не швидкого приготування), ½ склянки зародків пшениці, ¼ склянки насіння льону, ¼ склянки товченого мигдалю, ¼ склянки журавлини, фрукти, йогурт.

Корисна перловка

Замочіть на ніч перлову кашу. Вранці змішайте з йогуртом і фруктами (варенням або медом). Поки ви будете збиратися на роботу, каша просочиться і настоїться. Дуже ситний і корисний сніданок.

Смачне пшоно

Відваріть кашу на воді, можна додати в кінці трохи молока. Дайте каші настоятися. У теплу кашу додайте яблуко, горіхи, мед і трохи кориці. Простий рецепт для початку вдалого дня!

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.