Як вдало вибрати святкову гірлядну

Як вдало вибрати святкову гірлядну
Новорічні святкування, мабуть, найбільш очікувані свята серед дорослих і дітей, ми з нетерпінням чекаємо, відпустки, канікул, подарунків і найголовніше святкового настрою. Кожна людина хоче створити свою, особливу атмосферу свята, зробити її неповторною і затишною. У будинках дітлахи наряджають ялинку, дорослі ж думають про новорічному інтер’єрі, і, найголовніше, безпеки. Ми розповімо вам, як вибрати гірлянду на ялинку, що ви змогли убезпечити себе і свою сім’ю і отримати естетичну насолоду.

Як вдало вибрати святкову гірлядну


Як вибрати гірлянду до нового року

Найперше, на що ми звертаємо увагу-це упаковка. На коробці обов’язково повинна бути вказана вся основна інформація про гірлянді, а саме: виробник, фірма, потужність, призначення і найголовніше назву. Так само всі дані щодо потужності написані на ярлику біля вилки. Варто звернути увагу на те, що гірлянди бувають різних видів як для дому, так і зовнішнього боку, так само для ялинки, стін, вікон.
Для того що б економно підійти до питання покупки гірлянди, варто подивитися на потужність гірлянди, саме від неї залежить економія електроенергії. Слід зауважити, що для ялинки в будинку підійде потужність не більш 50 ватів і напруга не більше 26 вольт.

Як вдало вибрати святкову гірлядну

Інформація на коробці повинна бути написана доступною мовою, в нашому випадку це російська, обов’язково повинен бути сертифікат якості. Якщо ви купуєте дешеву китайську гірлянду, ніякого сертифіката там немає, так що в цьому випадку ви не забезпечите свій будинок, гарантій немає.
У якісної гірлянді присутня 3 кольори, як мінімум, вони повинні переключаться і блимати в різних режимах. Також рекомендуємо почитати статтю: як вибрати світильники для дитини.
Вибираючи електрогірлянду на довгий термін, звичайно, ви очікуєте придбати якісний продукт, не соромтеся перевіряти вміст коробки, і переконатися в наявності запасних лампочок на всякий випадок.
Дуже добре, якщо магазин надає гарантію на вашу покупку, так само продавець повинен перевірити справність гірлянди, перемикання режимів. Це обов’язково, в тому випадку, якщо покупка дорога.
Коли вибираєте гірлянду для вулиці, варто помітити, що вона повинна мати захист від вологи, холоду різних забруднень. Потрібно розуміти, що кімнатна гірлянда, на вулиці не застосовується, інакше станеться замикання.
Став питання і довжині гірлянди, перед покупкою варто заміряти ваше дерево, обсяги, для того щоб не помилитися і купити саме те що потрібно. Довжина стандартного новорічного електроприладу (від вилки до останньої лампочки) не менше 150 див.
Ми рекомендуємо для маленької ялинки до 180 см набувати гірлянду з маленькими лампочками, вони дозволяють світитися різними кольорами. На ялинці чудово виглядають дорогі гірлянди в різних формах сніжинок, зірочок, свічок. Зараз дуже великий вибір серед гірлянд, виробники нас просто балують широким асортиментом гірлянд та їх різновидами.
Економним варіантом буде вибір світлодіодним гірлянди, вони енергозберігаючі і прослужать вам довго. Ви зможете підібрати всілякі насадки різних форм.

Як вдало вибрати святкову гірлядну

Існують проблемні точки електогірлянди — це місце з’єднання проводів з лампами, виделкою і коробкою перемикача режимів. Варто звернути увагу на ізоляцію, бажано, якщо вона буде товстою.

Які ще є варіанти

Існує маса сучасних гірлянд, це:

Белт-лайт.

Як вдало вибрати святкову гірлядну

Дюралайт.

Як вдало вибрати святкову гірлядну

Вони підійдуть для прикрашання стін, вікон, будівель, дверей, фасадів додому і т. д. Докладніше подивіться на фото. Останнім часом саме це різновид гірлянд набирає популярність серед людей.



Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.