Чудове рішеня для економії простору - розсувні системи

Чудове рішеня для економії простору - розсувні системи
Вільне місце завжди потрібно. Особливо сильно це відчувається у містах. Власне, у цьому не має нічого дивного. Згідно останніх опитувань агломерація з кожним роком набирає усе більших обертів. Це пов’язано з безліччю факторів. Одним за найважливіших є наявність роботи у мегаполісах. Також не слід списувати з рахунку воєнні дії на сході країни, через які мільйони людей вимушені були залишити свої домівки.

Чудове рішеня для економії простору - розсувні системи

Проте ми зараз не будемо аналізувати усі причини стрибка цін на житло, а лише оцінимо результати. Так, на ринку почало з’являтися усе більше маломірного житла. Мало того, усі нові будинки у більшості складаються з квартир з невеликою площею. Особливою популярністю користуються студії. Це й не дивно. Їх внутрішнє планування дозволяє навіть у 24 квадратних метрах почуватися більш ніж комфортно. Ще економлячи площу завдяки сучасним методам, наприклад, купити розсувні системи і тим самим зробити вашу студію комфортною для життя.

Проте ріст ціни на один метр житла вплинув і на звичайні квартири. Таким чином усе більше людей встановлює розсувні системи. Вони дають можливість найбільш ефективно випростовувати простір. Справа у тім, що звичайні двері у відкритому положенні займають забагато місця. Якщо ж справа йде про купе, то кожен вільний сантиметр використовується з максимальною віддачею.
Ще однією перевагою розсувних систем є простота у монтажі. Якщо для встановлення звичайних дверей слід обов’язково встановити дверний короб, то у випадку з купе монтаж можна здійснювати прямо на стіну.
Не слід забувати й про балкон. З кожним роком розсувні системи усе частіше використовуються для того, щоб реалізувати зручне відкриття та закриття вікон. По-перше, така технологія потребує мінімум фінансових вкладень, по-друге, балкон стає значно просторішим.

Економії вдається добитися завдяки зміні механізму відкриття. Роликова система не лише більш дешева при виробництві, вона має високий рівень надійності. Звісно слід надавати перевагу компаніям-виробникам, які зуміли себе позитивно зарекомендувати на ринку.

Кожен виріб виготовляється на заводі по індивідуальним замірам, які проводить представник компанії. Зазвичай сам процес займає до п’яти днів. Представництва компанії є по всій Україні, тому ви зможете придбати вікна чи двері як у Києві, так і у Львові. Монтаж також здійснюють представники підприємства.

Усі деталі, які використовуються при виробництві є екологічно-чистими та відповідають усім міжнародним нормам. Власне більшість з нидоставляється з Європи (ті які не виробляються на нашому заводі). При виборі дверей чи вікон у вас є можливість вибрати один із 20 кольорів ламінації. Проте найбільшу увагу слід надати елементам інкрустації. Саме вони надають дверям чи вікнам справжню індивідуальність.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.