Різниця між новобудовами, залежно від матеріалу будівництва

Різниця між новобудовами, залежно від матеріалу будівництва
Кількість сучасних новобудов у містах України вже обчислюється десятками. У місті можна придбати квартиру в малоповерховому чи багатоповерховому будинку, зведеному за цегляною, монолітною або панельною технологією. Пропозицій від забудовників дійсно багато, але що ж краще вибрати?

Цегла
З цього матеріалу виходить житло високої якості, комфортне для тривалого проживання. Квартири у новобудові від забудовника, які зведені за цегляною технологією, мають гарний попит, хоча така нерухомість коштує недешево.
Цегляна технологія будівництва відрізняється вельми тривалим терміном зведення комплексу, тому сьогодні забудовники часто віддають перевагу альтернативним варіантам. Популярність цегли полягає не тільки в її екологічності, а й в гарній теплоємності, звукоізоляції, надійності й міцності.

Моноліт
Такі типи новобудов зводять на залізобетонному основному каркасі. З цього матеріалу найчастіше будують висотні житлові комплекси. Основна перевага монолітної технології полягає в можливості створювати індивідуальне планування квартири: можна об’єднувати не тільки кімнати, а й окремі апартаменти.
Монолітна конструкція відрізняється однаковою з усіх сторін усадкою будинку, що виключає ймовірність появи тріщин. При використанні цієї технології стелі й стіни мають особливо гладку й рівну поверхню. Основні переваги монолітних будинків – це довговічність, гарна тепло- й звукоізоляція.

Панель
Раніше панельні будинки пропонували потенційним покупцям нерухомості в основному малогабаритні квартири з низькою стелею, в яких усі кімнати мали невелику площу. Зараз же новобудови, що зведені за панельною технологією, мають небагато спільного з описаними вище спорудами. Сучасні комплекси мають не тільки привабливий зовнішній вигляд, а й продумані внутрішні планування квартир. Єдине слабке місце панельних новобудов – шви. Але багато забудовників гарантують високу якість будівництва подібних комплексів.
Панельні будинки мають гарні показники по швидкості зведення, а також можуть запропонувати доступні ціни на житло. Найбільше така нерухомість затребувана в сегменті економ-класу.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.