Ідеї для сімейної вечері

Ідеї для сімейної вечері
Понеділок

Гороховий суп із копченостями
Приготуй чудовий густий наваристий гороховий суп із консистенцією пюре і ароматом копченостей. Якщо ти плануєш на вечерю гороховий суп, бажано, щоб горох добре розварився, а для цього його слід заздалегідь замочити в холодній воді.

Вівторок

Салат "Мімоза"
Класичний салат "Мімоза" з рибними консервами у своєму рецепті містить відварну картоплю. Ми ж пропонуємо внести невеликі корективи, замінивши картоплю рисом, який також добре поєднується з рибою - вийде дуже ніжно і смачно.

Середа

Картопляна запіканка з фаршем
Рецептів картопляних запіканок в духовці, так само як і варіантів імпровізацій з картоплею безліч. І не дивно, адже це дуже смачний, простий і доступний продукт. Та й жіноча фантазія - річ невичерпна.

Четвер

Заливне з судака
Пропонуємо твоїй увазі ніжну, гарну, прозору холодну закуску. Найчастіше така страва готується на святковий стіл. Але що тобі заважає приготувати заливне з судака у звичайний будній день, не чекаючи на урочисту подію?

П'ятниця

Бефстроганов з пюре
Ми вигадали класичне меню для п'ятничної вечері – класичний бефстроганов із класичним картопляним пюре. Усе геніальне – просто, спробуй!

Субота

Плов зі свининою
Кожна господиня, зрозуміло, готує плов по-своєму і може використовувати той чи інший вид м'яса, рису і приправ. Незважаючи на те, що за справжнім рецептом потрібна баранина, плов зі свининою виходить анітрохи не гірше і також має східний колорит завдяки використовуваним спеціям.

Неділя

Домашня піца Кальцоне
Кальцоне – це традиційний італійський пиріжок, який по суті своїй є закритою піцею. Такий собі аналог нашого чебурека, тільки з більш різноманітною й не обов'язково м'ясною начинкою.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.