Реєстр договорів із забудовниками вже відкритий

Реєстр договорів із забудовниками вже відкритий
Відкрита електронна база договорів київських забудовників із зазначенням розміру пайової участі за ними стане доступною через 2-3 міс.

Що стосується громадськості, то для будь-кого, хто цікавиться питаннями пайової участі, інформаційна база буде у відкритому доступі, як тільки ми її закінчимо, тобто через два-три місяці. Це буде Реєстр договорів. Всі борги конкретних забудовників із зазначенням стану судових процесів по ним доступні для ознайомлення вже зараз.

Програма розрахунку розмірів пайового внеску і підготовки договорів почала працювати з 1 січня, однак публічна частина поки що недоступна, оскільки не вивірена база даних.

Програма дозволяє будь-якому забудовникові і будь-кому зробити попередній розрахунок розміру пайової участі перед подачею документів, а також розрахувати розмір найближчого платежу за укладеним договором.

У перспективі, з’явиться опція, яка передбачає повну електронну взаємодію між адміністрацією і девелоперами без передачі паперових документів.
А поки що забудовники подають письмові заявки до департаменту, але ці дані ще не зведені. Що стосується функції оплати, то поки що вона проводиться стандартним способом. Дані щодо пайових, сплачених з початку року, ще не зведені.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.