Прекрасне доповнення до перших страв

Прекрасне доповнення до перших страв
Готується сирний суп нескладно, а поданий із грінками і рум'яною обсмаженою цибулькою, порадує оригінальним смаком.
Для сирного супу підходять різні сорти сирів. Краще вибери твердий або напівтвердий, наприклад, пармезан, чеддер, швейцарський.

Сирний суп з грінками - інгредієнти:

Для супу:

-300 г м'ясного фаршу,
-200 г твердого сиру,
-3 картоплини,
-2 цибулини,
-0,5 кореня селери,
-1 пучок кропу,
-2 ст. ложки олії,
-1 ст. ложка борошна,
-чорний мелений перець за смаком,
-сіль за смаком,
-2 л води.

Для грінок:

-4 скибочки білого хліба,
-1 ст. ложка вершкового масла.

Сирний суп з грінками - приготування:

-Картоплю, 1 цибулину і селеру крупно поріж.
-У каструлю налий олію, розігрій і обсмаж, помішуючи, м'ясний фарш 5 хвилин.
-Додай цибулю, селеру і обсмаж іще 5 хвилин.
-Потім залий окропом, доведи до кипіння, поклади картоплю і відвари приблизно 20 хвилин. Посоли і поперчи.
-Блендером збий суп до консистенції пюре.
-Сир натри на крупній тертці і додай у суп.
-Помішуючи, доведи суп до кипіння, щоб сир розчинився, і зніми з вогню.
-Другу цибулину поріж кільцями, обваляй у борошні й обсмаж в розігрітій олії до золотистого кольору.

Приготуй грінки. Для цього хліб наріж кубиками і обсмаж у вершковому маслі.
Подавай сирний суп, розливаючи по тарілках і додаючи обсмажену цибулю, подрібнений кріп і грінки.
Смачного!

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.