Як зробити морозиво з кавуна?

Як зробити морозиво з кавуна?
Звичайно ж, смак такої ягоди як, кавун для приготованого в домашніх умовах морозива є досить незвичайним, проте в кінці літа такий рецепт є дуже актуальним — мало того, що останні спекотні деньки є прекрасною можливістю поласувати холодним десертом, так ще й кавуни вважаються одним з найпопулярніших продуктів цієї пори року!
Готується домашнє кавунове морозиво за пропонованим в даній статті рецептом зовсім просто, легко і швидко, та й продукти для приготування потрібні прості і цілком доступні, причому в мінімальних кількостях.
Для приготування приблизно 7-8 порцій (залежно від розміру формочок) такого морозива з кавуна вам будуть необхідні інгредієнти за наступним списком:
- 150 грамів м’якоті стиглого солодкого кавуна (без кісточок, звичайно);
- близько 130-150 грамів жирних вершків підходящих для збивання;
- ну і також дві-три столові ложки цукрової пудри.
Вершки необхідно гарненько збити і потім змішати з цукровою пудрою (її кількість залежить від конкретних смакових уподобань).
Кавунову м’якоть перемолоти в блендері, а після отриману однорідну масу потрібно змішати зі збитими вершками і збивати все разом до повної однорідності.
Далі суміш для морозива слід розлити по формах і відправити в морозилку до замерзання.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.