Які сни попереджають про важливі події

Які сни попереджають про важливі події
Під час сну ми, самі того не підозрюючи, бачимо знаки, що попереджають нас про важливі події. На них варто звернути увагу, щоб уникнути неприємностей.
Практично всім людям сняться сни, але ми не завжди замислюємося про їх значущості та можливості, на які вони вказують. Відомо, що Вищі сили спілкуються з нами виключно на рівні підсвідомості, яка стає уразливим і податливим, коли ми перебуваємо в стані сну. Саме в такі моменти наш розум виходить на відкритий контакт з найтоншими енергетичними потоками, вловлюючи підказки Всесвіту і сигнали Згори.

Що таке сновидіння
Фахівці з біоенергетики стверджують, що сон — це стан, під час якого ми потрапляємо в паралельні світи. Дослідження сновидінь показують, що сни змінюють нашу свідомість, ми гостем в інших реальностях, які межують з нами в повсякденному житті лише на незримому і енергетичному рівні.
Сон нерозривно пов'язаний з усвідомленої життям і передає нашій підсвідомості певні послання. Перебуваючи в стані сну, ми відсторонюємося від напруженості, почуття тривоги і негативних переживань. Іншими словами, сновидіння допомагають нам «випустити пар» — в основному це і є їх сакральне значення. Але це далеко не все. Ми розкриваємо в сні свій енергетичний потенціал, фільтруємо інформацію і створюємо своє майбутнє.
Виявляється, сновидіння бувають пофарбовані в різні тони. Сон вказує на ваш темперамент і характер. Чим вразливішим людина, тим яскравіше його сни, — стверджують експерти в галузі біоенергетики. Приглушені або зовсім чорно-білі сновидіння спостерігають люди, які звикли рахуватися виключно з розумом. Але і в тому, і в іншому випадку сни виходять з нашої підсвідомості, що ховається за особистістю, і допомагають нам зрозуміти і почути себе. Чим детальніше ви пам'ятаєте сон, тим сильніше його значення для прийдешнього. Так, за допомогою сновидінь ви можете дізнатися про те, що приховане в майбутньому, як цього досягти або як цього уникнути. Достатньо лише знати про тих снах, які попереджають про важливі події. Їх всього сім.

Сім снів, що сигналізують про важливі події
Сон — відображення людини-дзеркало його душі. В них ми здатні відчувати, діяти, радіти або відчувати біль, відчувати все те, що відчуваємо в житті. Підсвідомість, працюючи як годинник, не дрімає і допомагає позбавитися від стресу і перенапруги. Саме в нашій підсвідомості приховано енергетичний потенціал для вдосконалення та покращення майбутнього, і сни вказують саме на це. Сновидіння не тільки показують наш психічний стан — вони відображають собою майбутнє, до якого можна підготуватися, а при бажанні і змінити. Вплив подібних снів набагато триваліше інших: воно триває близько декількох місяців. Такий проміжок часу відводиться Всесвіту для прийняття вами важливого рішення і покращення свого життя.
1. Сон із закритими предметами.
Часто нам сняться закриті предмети, які ми не в силах відкрити. Це може бути все, що завгодно: вікно, коробка, ящик або двері. Якщо уві сні ви стурбовані лише тим, щоб будь-якою ціною щось відкрити, вам варто приділити цьому увагу. Вищі сили намагаються вас проінформувати. Вам необхідно бути уважнішими: від вас приховують щось важливе. Дізнавшись про це, ви зможете позбутися від багатьох проблем.
2. Сон з отриманням дзвінка або повідомлення.
Якщо в сні з вами хтось наполегливо хоче зв'язатися, пам'ятайте: це Творець. Якщо вам сниться дзвонить телефон або мелькають повідомлення, значить, ваше життя ось-ось зміниться. Але для того, щоб досягти щастя, вам необхідно бути напоготові і приділяти увагу кожній дрібниці, щоб не пропустити вдалі можливості. Розгадка, як правило, лежить на поверхні.
3. Політ уві сні.
Такий сон означає, що ви уникаєте відповідальності, вольових рішень та ініціативи. Вищі сили хочуть, щоб ви розрубали цей вузол і перестали тікати від своїх зобов'язань. Тільки виховавши себе, ви зможете подивитися на світ зовсім іншими очима.
4. Місячний диск уві сні.
Означає, що ви стрімко розкриваєте свій творчий потенціал, однак побоюєтеся громадського осуду і провалу. Всесвіт натякає вам, що пора вийти з зони комфорту і змінити життя на краще, розкрити себе і звільнитися від нав'язаних рамок.
5. Сон про дорозі.
Такі сни дуже символічні. Все залежить від того, які ви відчуваєте емоції, тримаючи у сні напрямок. Якщо на вашому шляху немає перешкод, значить, в житті ви йдете в правильному напрямку, залишилося лише зробити один впевнений крок до власного щастя. Інша справа, коли у вашій подорожі ви натикаєтеся на підводні камені. У цьому випадку вас попереджають про те, що ви збилися з курсу, втратили своє призначення. Вам необхідно переглянути свої плани і бути уважнішими в справах, які опосередковано стосуються вас.
6. Сон про кольорах.
Побачити в сні квітучі рослини — зустріти в недалекому майбутньому приємні зміни. Це відноситься до всіх сфер життя. А ось квіти, які зів'яли, сигналізують про те, що ви ніяк не можете відпустити минуле. Вищі сили посилають вам підказку про те, що ви ходите по колу. Настав час перегорнути сторінку і почати нове життя.
7. Сон, пов'язаний з водою.
Якщо уві сні ви так чи інакше взаємодієте з водою, наприклад, п'єте її, купаєтеся, тонете або споглядаєте, вам необхідно придивитися до того, вирує вода або, навпаки, вона спокійна. У першому випадку вам необхідно заспокоїтися і пережити складний період. У другому вас чекають клопоти, які можна вирішити шляхом напористості і проявленого завзяття.
Чим більше ви бачите снів, тим сильніше ваша енергетика. Головний сенс сновидіння полягає у звільненні від негативних емоцій, отриманих за день. Але якщо прислухатися до підсвідомості, можна поліпшити своє життя.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.