Вартість оренди квартир у новобудовах Житомира у листопаді 2017

Вартість оренди квартир у новобудовах Житомира у листопаді 2017
Агент з оренди нерухомості Віталій Вайлов розповів, що орендарі в Житомирі все частіше вважають за краще знімати квартири маленької площі. На думку фахівця, це пов'язано, перш за все, зі зростанням тарифів на житлово-комунальні послуги в місті. Найбільш пріоритетними житловими об'єктами для клієнтів вважаються багатоквартирні будинки старого житлового фонду. Квартири в новобудовах менш популярні через високу вартість оренди.
Згідно з даними агентств нерухомості Житомира, в місяць орендарі вважають за краще витрачати від 3000 до 4000 грн на оренду квартир.
На думку фахівця, коли клієнти вибирають квартири для оренди, їх увагу привертає, перш за все, внутрішня наповненість житлових об'єктів. Орендарі хочуть, щоб житло було оснащено лічильниками енергоресурсів, автономним опаленням, побутовою технікою та мережею WI-FI.
Більшість квартиронаймачів воліють знімати квартири, обладнані меблями.
«У Житомирі 90 % клієнтів знімають житло з меблевими комплектами, і всього 10 % віддають перевагу оренді житлових об'єктів без них», – зазначив ріелтор. Тільки меншість хоче обставляти квартиру особистими предметами меблів самостійно.
Місцезнаходження будинку також важливо при виборі квартири. Більшість націлене знайти житло, розташоване якомога ближче до зупинок громадського транспорту.
Власники в свою чергу часто відмовляються укладати угоду на оренду житлової нерухомості зі студентами, тому що побоюються, що ті не дотримуватимуться всіх пунктів договору.
Забудовники Житомира зводять новобудови в центрі міста. На околиці будівництво нових житлових комплексів практично не ведеться, тому ми не можемо говорити про повноцінний аналізі цін на оренду житла в цій частині міста.
Зняти однокімнатну квартиру в центрі Житомира можна в середньому за 5000–6000 грн.
Двокімнатне житло в районах міста, наближених до центру, квартиронаймачі можуть орендувати за 6500–7500 грн. У центрі такі показники збільшуються до 7000–8000 грн. Трикімнатні житлові об'єкти в районах, розташованих близько до центру міста, можна орендувати в середньому за 9000–11000 грн.
Для порівняння, зняти однокімнатну квартиру в будинках старого житлового фонду на околиці Рівного можна в середньому за 2500–3000 грн.
Ріелтори розповідають, що орендарі прагнуть знімати квартири в будинках, які розташовані на центральних вулицях – Київської, Бердичівської і проспекті Миру.
Джерело: domik.ua.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.