Кімнатні рослини, які виростуть в прохолоді

Кімнатні рослини, які виростуть в прохолоді
Вони здатні рости в спартанських умовах – можуть довго обходитися без води, сонячного світла, добрив і навіть елементарного кімнатного тепла.

Мох
Моховидні можна вирощувати в домашніх умовах. Зусиль буде потрібно небагато, а зовнішній вигляд рослини «освіжить» атмосферу в домі.
Мох добре відчуває себе в приміщенні з прохолодним повітрям (12-18 ° С) і частковим освітленням.

Кімнатний плющ
Плющ – це невибаглива, яскраво-зелена рослина, якій не потрібно багато уваги. За допомогою плюща можна спорудити живий куточок або фітокартіну розміром із стіну.
Плющ добре росте в прохолодному приміщенні – нормальної для нього буде температура 15 ° С.

Хойя
Яскрава і запам'ятовується хойя – цю повзучу домашню рослину іноді ще називають восковим плющем.
Це одна з найбільш стійких і сильних кімнатних рослин. Здається, що її листя покриті товстим шаром воску. У товстих листах, дійсно покритих і просочених спеціальною речовиною, накопичується волога, і рослина може обійтися без поливу. Завдяки все тієї ж просочення листя хойя захищена від протягів та прохолоди в приміщеннях. Горщик з цією рослиною можна поставити в темний прохолодний куток вітальні, на північне вікно або на підвіконня лоджії.

Аспидистра

Це домашня рослина, що не вимагає особливого догляду. У Великобританії її часто називають «чавунним рослиною» – за здатність витримувати холод, брак світла і вологи.
Кімнатна рослина аспидистра ідеально підходить для розміщення на підвіконні в північній кімнаті і для декорування приміщень з недоліком денного світла.
Аспидистра здатна рости і на протязі, і в прохолодному приміщенні – при температурі 12-15 ° С.

Алое

Цей суккулент неймовірно життєздатний, витримує температурні коливання від 30 до 10 ° С.
Він «привчений» природою переносити будь-яку негоду. Те, що згубно для інших рослин, алое не відчує – спека, холод, протяг, тінь, прямі сонячні промені, тривала відсутність вологи і підгодівлі.

Каланхое
Домашня рослина каланхое – представник сімейства товстолисті. Квітка пристосована і до нестачі води, і до невисоким кімнатним температур – від 12 до 20 ° С.
Товсті м'ясисті листя цієї рослини накопичують вологу і неушкоджені для холоду, вітру і протягів. Тому горщик з каланхое можна поставити як на підвіконні південного вікна, так і в північній частині квартири.
Джерело: domik.ua

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.