Житомирська СЕС заборонила купатися в Гідропарку

Житомирська СЕС заборонила купатися в Гідропарку
Головне управління Держсанепідслужби у Житомирській області інформує, що за результатами лабораторних досліджень води, відібраної з р. Тетерів в районі пляжу «Дорослий», який розташований в Гідропарку по вул. Черняховського Житомира, встановлено невідповідність її якості за мікробіологічними показниками вимогам Санпін 4630-88 «Санітарні правила і норми охорони поверхневих вод від забруднення» та методичних вказівок з санітарно-мікробіологічного аналізу води поверхневих водойм.

З метою недопущення ускладнення епідемічної ситуації та профілактики гострих кишкових інфекцій директору КП «Парк культури та відпочинку ім.ю.гагаріна» видано припис про заборону функціонування пляжу в районі Гідропарку. Виконання приписи знаходиться на контролі Житомирського міського управління Головного управління Держсанепідслужби у Житомирській області.

Враховуючи зазначене вище, Головне управління Держсанепідслужби рекомендує жителям міста та його гостям утриматися від купання на пляжі «Дорослий» до отримання задовільних результатів лабораторного дослідження води.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.