Санепідстанція Житомира вимагає закрити міські пляжі через погану якість води

Санепідстанція Житомира вимагає закрити міські пляжі через погану якість води
Житомирське міське управління Головного управління Держсанепідслужби у Житомирській області видало припис про тимчасову заборону функціонування пляжів «Дорослий» і «Дитячий» на р. Тетерів у Гідропарку.

Про це сьогодні повідомили в прес-службі міської санепідстанції.

За результатами санітарно-мікробіологічних досліджень якості річкової води, відібраної фахівцями Житомирського міського відділу лабораторних досліджень ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України» на пляжах «Дорослий» і «Дитячий» в районі Гідропарку по вул. Черняховского у м. Житомирі, встановлено її невідповідність вимогам СанПіН № 4630-88 «Санітарні правила і норми« Охорона поверхневих вод від забруднення ».

У зв'язку з чим видано припис начальнику управління комунального господарства міської ради Житомира та директору КП «Парк культури та відпочинку ім. Ю.Гагаріна »про тимчасову заборону функціонування пляжів« Дорослий »і« Дитячий »на р. Тетерів в Гідропарку і про проведення заходів щодо поліпшення якості річкової води в цих місцях відпочинку населення м. Житомира.

Питання виконання приписів знаходиться на контролі фахівців Житомирського міського управління Головного управління Держсанепідслужби у Житомирській області, - кажуть у санепідстанції.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.