Населення Житомирської області заборгувало за комунальні послуги 154 млн грн

Населення Житомирської області заборгувало за комунальні послуги 154 млн грн
Протягом січня-липня 2014 року, населення Житомирської області сплатило за житлово-комунальні послуги, включаючи погашення боргів попередніх періодів, 483,1 млн. грн. (103,0% нарахованих за цей період сум).

Про це повідомляє головне управління статистики в Житомирській області.

Серед міст та районів області найвищий рівень оплати за житлово-комунальні послуги спостерігався у Червоноармійському, Попільнянському, Ємільчинському, Брусилівському, Андрушовском та Бердичівському районах (120,3-111,7%), найнижчий - у Народицькому, Житомирському, Баранівському районах та місті Бердичеві (86,7-97,5%).

Середні нарахування за житлово-комунальні послуги на одного власника особового рахунку у липні, порівняно з відповідним періодом 2013 року, збільшилися на 8,5% і з урахуванням електроенергії (150 кВт · год) становили 251,74 грн.

Заборгованість населення з оплати житлово-комунальних послуг за липень зменшилася на 3,6 млн. нрн., або на 2,3%, і на кінець місяця. становила 153,8 млн. грн., середній термін заборгованості за всі види послуг склав 2,3 місяця.

Зменшення заборгованості відбулося майже у всіх регіонах області, крім Лугинського та Народицького району, а також Брусилівського, Ємільчинського, Новоград-Волинського, Попільнянського, Червоноармійського та Черняхівського районів, де на кінець звітного періоду заборгованість по оплаті житлово-комунальних послуг відсутня.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.