Населення Житомирської області заборгувало за комуналку понад 180 млн гривень

Населення Житомирської області заборгувало за комуналку понад 180 млн гривень
Протягом січня-червня 2015 року населення Житомирської області сплатило за житлово-комунальні послуги, включаючи погашення боргів попередніх періодів, 590,3 млн. грн., що становить 100,0% нарахованих за цей період сум.

Про це повідомляє Головне управління статистики в Житомирській області.

Серед міст та районів області найвищий рівень оплати за житлово-комунальні послуги спостерігався у Бердичівському, Романівському, Любарському та Андрушівському районах (116,6%-133,0%), найнижчий - у Попільнянському, Коростенському районах та містах Коростені та Бердичеві (83,6-90,5%).

Заборгованість населення з оплати житлово-комунальних послуг протягом червня 2015 року майже не змінилась і на кінець місяця становила 182,3 млн. грн.

Середні нарахування за житлово-комунальні послуги на одного власника особового рахунку у червні 2015 року порівняно з відповідним періодом 2014 року збільшилися на 24,4% і з урахуванням електроенергії (150 кВт.год) становили 310,33 грн. Середній термін заборгованості за всі види послуг склав 1,9 місяця.

"У багатьох регіонах області відбулося зростання заборгованості, за винятком Ємільчинського, Житомирського, Народицького, Ружинського, Чуднівського районів та міст Житомира та Коростеня, а також Бердичівського, Брусилівського, Любарського, Новоград-Волинського, Романівського, Червоноармійського та Черняхівського районів, де на кінець звітного періоду заборгованість по оплаті житлово-комунальних послуг відсутня", - відзначають статистики.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.