У трьох районах Житомирщини відсутня заборгованість з оплати послуг ЖКГ

У трьох районах Житомирщини відсутня заборгованість з оплати послуг ЖКГ
Протягом січня-листопада 2014 року населенням Житомирської області сплачено за житлово-комунальні послуги, включаючи погашення боргів попередніх періодів, 693,2 млн. гривень.

Про це повідомляє головне управління статистики в Житомирській області.

Серед міст та районів області найвищий рівень оплати за житлово-комунальні послуги спостерігався у Червоноармійському, Ємільчинському, Попільнянському, Черняхівському, Коростишівському та Народицькому районах (104,6-101,3%), найнижчий - у Житомирському, Баранівському та Радомишльському районах (86,8-89,5%).

Середні нарахування за житлово-комунальні послуги на одного власника особового рахунку у листопаді 2014 року порівняно з відповідним періодом 2013 року збільшилися на 26,8% і з урахуванням електроенергії (150 кВт · год) становили 538,71 грн.

Заборгованість населення з оплати житлово-комунальних послуг протягом листопада 2014 року збільшилась на 33,9 млн. грн., або на 22,8%, і на кінець листопада 2014 року становила 182.2 млн. грн., Середній термін заборгованості за всі види послуг становив 2,8 місяця.

Збільшення заборгованості відбулося майже у всіх регіонах області, крім Любарського та Народицького районів, а також Брусилівського, Червоноармійського та Черняхівського районів, де на кінець звітного періоду заборгованість по оплаті житлово-комунальних послуг відсутня.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.