Остаточні графіки відключення світла узгодять протягом тижня – Міненергетики

Остаточні графіки відключення світла узгодять протягом тижня – Міненергетики
Протягом цього тижня в Україні узгоджуватимуть графіки аварійного відключення світла, аби вже за тиждень мати остаточні.
"Міністерство енергетики та вугільної промисловості України разом з обленерго, Держенергонаглядом та облдержадміністраціями активно працює над графіками віялових відключень електроенергії. Вже наступного тижня Міністерство готове донести ці графіки до громадськості", - зазначає прес-служба Кабміну із посиланням на заступника міністра енергетики Олександра Светеліка.

"Ми все відпрацюємо, і на цьому тижні ви вже чітко дізнаєтеся про наші графіки віялових відключень. Я готовий з вами зустрітися і доповісти, в який час будуть відключення по кожній області", - зазначив заступник міністра.

Светелік нагадав, що рішення щодо застосування у всіх електроенергетичних системах України графіків аварійних відключень прийнято у зв'язку з дефіцитним балансом електричної потужності. Всі види графіків, у тому числі графіки аварійних відключень, складають електропередавальні організації і узгоджуються з місцевими органами виконавчої влади.

Источник: ТСН

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.