Житомиряни зможуть поштою відправити документи на субсидію

Житомиряни зможуть поштою відправити документи на субсидію
3 квітня прес-центрі облдержадміністрації відбудеться підписання Меморандуму про співробітництво у сфері надання послуг поштового зв'язку.

Документ підпишуть голова облдержадміністрації Сергій Машковський, голова обласної ради Віталій Француз і директор Житомирської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Олександр Нечипорук.

"Меморандум має на меті забезпечити ефективні механізми доставки документів для оформлення субсидій та легкість отримання результату. Завдяки цьому документу на Житомирщині вперше буде реалізований безконтактний спосіб отримання субсидій", - йдеться в повідомленні на сайті ОДА.

Запроваджений в області механізм співпраці з відділеннями пошти значно спростить координацію між організаціями, що надають житлово-комунальні послуги, органами соціального захисту та органами державної фіскальної служби. Як результат - жителям Житомирщини не доведеться стояти в чергах.

Завдяки поштового зв'язку в кожне домогосподарство надійдуть зразки документів, громадяни відправлять їх в органи соціального захисту отримають відповідь про розмір субсидії.

Як повідомляв «Журнал Житомира», на сайті Кабінету міністрів з'явився електронний калькулятор. З його допомогою кожен може самостійно приблизно розрахувати розмір субсидії на оплату житлово-комунальних послуг.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.