Україна і Польща готові до Євро-2012 повністю - Колесніков

Україна і Польща готові до Євро-2012 повністю - Колесніков
Україна і Польща практично готові до старту фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року. На цьому наголосили під час телемосту «Варшава – Київ. 100 днів до Євро-2012». В ході заходу відбулося обговорення стану підготовки України та Польщі до єврочемпіонату.

Віце-прем’єр-міністр – Міністр інфраструктури України Борис Колесніков заявляє, що Україні вдалося здійснити значний прогрес за останні півтора роки. «Обидві країни практично готові до чемпіонату. Україна має чотири нових аеропорти з трьома новими злітно-посадковими смугами, а також підготувала чотири стадіони. Ми зробили це фактично за 18 місяців. Ніхто в Європі немає подібного досвіду. Впевнений, що турнір пройде на високому рівні», – підкреслив Борис Колесніков. Він також додав, що так само значним поштовхом для розвитку інфраструктури підготовка до турніру стала й для Польщі.

В свою чергу операційний директор УЄФА Мартін Каллен наголосив, що підготовка до чемпіонату за 100 днів до його початку знаходиться під повним контролем організаторів. «За ці три місяці, що залишилися до початку Євро-2012, нам треба зробити немало роботи, але підготовка – під повним контролем. Підготовка йде дуже добре, і ми з нетерпінням чекаємо на старт чемпіонату», – зазначив Мартін Каллен.

Підтримала колег й міністр спорту та туризму Польщі Йоанна Муха. На її переконання, обидві приймаючі країни підійдуть до чемпіонату в усеозброєнні та гостинно приймуть усіх гостей турніру. «Ми готові, щоб прийняти турнір. Стадіон у Варшаві 29 лютого прийме перший матч, інші стадіоні вже протестовані. Сьогодні основними питаннями є забезпечення пересування та медичного обслуговування вболівальників. І ми впораємося з цим завданням», – сказала Йоанна Муха.

Нагадаємо, телеміст «Варшава – Київ. 100 днів до Євро-2012» організований Польськм інформагентством PAP спільно з УНІА «Укрінформ», Інформаційним центром «Україна-2012» та НСК «Олімпійський».

Источник: euro2012.ukrinform.ua

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.