Максимальний термін за кредитами під заставу нерухомості скоротився до десяти років

Максимальний термін за кредитами під заставу нерухомості скоротився до десяти років
Максимальний термін, на який можна оформити нецільовий кредит готівкою під заставу нерухомості в банках з числа 50 найбільших, у вересні-2011 знизився з 20 до 10 років. При цьому середні ставки по таким кредитам продовжують знижуватися.

За даними компанії «Простобанк Консалтинг», максимальний термін, на який банки з числа 50 найбільших за розміром активів пропонують споживчі кредити під заставу нерухомості, на 3 жовтня 2011 року становить десять років. На кінець серпня таку позику можна було оформити на термін до 20 років. Це сталося через зниження Ощадбанком максимального терміну за своїм пропозицією з 20 до 10 років.

Також ринок кредитування під заставу нерухомості покинув один банк з півсотні найбільших - Імексбанк. При цьому на ринок вийшов банк «Хрещатик».

Середня вартість таких позик за вересень незначно знизилася. Так, середня ставка по кредитах строком на п'ять років за останній місяць знизилася на 0,19 п.п., до 19,66% реальних річних, а терміном на один рік - на 0,49 п.п., до 21,28 % реальних річних.

Источник: http://www.svdevelopment.com/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.