Укрзалізниця впровадила власну автоматизовану систему продажу квитків через Інтернет

Укрзалізниця впровадила власну автоматизовану систему продажу квитків через Інтернет
Відтепер пасажири, які користуються залізничним транспортом України, зможуть купити квитки на поїзди через нову автоматизовану систему, яка працює в режимі online. Фахівцями Укрзалізниці впроваджується в дослідну експлуатацію власна система продажу проїзних документів через Інтернет у пасажирських перевезеннях.

Пасажири мають можливість скористатися новою системою продажу квитків через електронні канали обслуговування на офіційному сайті Укрзалізниці в розділі меню “Пасажирам” або за прямим посиланням http://booking.uz.gov.ua/. У режимі online можна обрати маршрут, дізнатися про наявність місць на потрібну дату, а також сплатити вартість проїзду.

Нова система має комфортний інтерфейс користувача для формування маршруту і дозволяє пасажирам оплатити через мережу Internet обрані проїзні документи практично усіма діючими в Україні платіжними інструментами безготівкових розрахунків фізичних осіб.

У Головному управлінні інформаційних технологій Укрзалізниці пояснюють, що роботу системи забезпечує новий програмно-апаратний комплекс продажу електронних проїзних/перевізних документів у пасажирських перевезеннях. Система розроблена з урахуванням досвіду роботи подібних технологій, які впровадили світові компанії-перевізники, наприклад, такі як Deutsche Bahn, Lufthansa, TGV та інші.

Автоматизована система продажу квитків через електронні канали обслуговування впроваджена з метою розширення сфери послуг у пасажирських перевезеннях до Євро-2012.

Наразі програмне забезпечення автоматизованої системи продажу квитків через електронні канали обслуговування впроваджено в дослідну експлуатацію.

Розширюється перелік банківських установ, які надають послуги перерахунку коштів через Інтернет.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.