Південна залізниця вимагає 100 тисяч за критику швидкісних "корейців"

Південна залізниця вимагає 100 тисяч за критику швидкісних "корейців"
Конфлікт між залізничниками почався після публікації матеріалу, де голова незалежної профспілки Олександр Абросімов заявив: на залізниці працюють корупційні схеми, не вистачає запчастин, а нові корейські поїзди не пристосовані для руху в Україні, пише "Комсомольская правда" в Украине".


Абросімов поставив під сумнів саму організацію швидкісного руху в країні.

"Стаття вийшла в кінці серпня. На той період інфраструктура у нас була не готова прийняти нові поїзди. Я говорив, що у нас немає огороджень біля залізничного полотна, через це під колесами Hyundai вже загинуло дуже багато людей", - згадує Абросімов.

Він підкреслює: в той момент перебував у відпустці і виступав із заявою як простий залізничник, а не голова незалежної профспілки Харківського вагонної дільниці.

Керівництву залізниці критика підлеглого не сподобалася. Відомство звернулося до суду і вимагає у профспілки майже 100 000 гривень. І майже виграло суд.

Є рішення суду першої інстанції, однак, відповідачі сподіваються, що не все втрачено - суддя Ленінського райсуду відправив справу на повторний розгляд. Чергове засідання призначене на 4 лютого.

Источник: ТСН

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.