Боровець вважає, що рішення про вимкнення електропостачання Житомирводоканалу є політичним

Боровець вважає, що рішення про вимкнення електропостачання Житомирводоканалу є політичним
Сьогодні, 27 березня ПАТ «Житомиробленерго» в чергове відімкнуло електропостачання на станції третього підйому КП «Житомирводоканал». В результаті кілька районів міста залишились без води.

За інформації ПАТ «Житомиробленерго» на 1 березня 2012 року КП «Житомирводоканал» Житомирської міської ради мало заборгованість у сумі 26 560,8 тис.грн.

За лютий було оплачено лише 66,1% по використаній електроенергії – повідомляє офіційний сайт ПАТ «Житомиробленерго».

Заступник міського голови Микола Боровець разом з обласною владою наразі займається вирішенням цього питання. Сам Микола Боровець такий вчинок приватної компанії «Житомиробленерго» назвав політичним.

- Та ситуація яка є розрахунками Водоканалу по електроенергії, вона не залежить від роботи Водоканалу. Все це є результатом того порядку, який сьогодні існує у нашій державі у таких відносинах.

Близько 2 млрд. гривень сьогодні становить загальна сума заборгованості всіх водоканалів України по електроенергії. Але чому тільки у Житомирі така позиція, що потрібно відключати Житомиводоканал? Тому я хочу сказати, що це питання є політичним і на превеликий жаль не залежить від нас самих.

Ми зараз з Рижуком будемо телефонувати власникам і будемо наманися відновити водопостачання, - заявив журналістам заступник міського голови.

Також Микола Боровець наголосив, що міська влада виконує всі домовленості, які були досягнуті з власниками, в результаті попередніх відключень міста від водопостачання та постійних загроз відключення.


Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.