Житомирське ТТУ не дочекається грошей з держбюджету, а з 2014 в області монетизують пільговий проїзд

Житомирське ТТУ не дочекається грошей з держбюджету, а з 2014 в області монетизують пільговий проїзд
Віце-прем'єр Олександр Вілкул заявив, що Житомирська область може не чекати допомоги з держбюджету на погашення заборгованості по зарплатах на комунальних підприємствах.

Про це він заявив під час селекторної наради по заборгованості заробітної плати в бюджетних установах 4 квітня.

"Позиція віце-прем'єра Вілкула полягала в тому, що кожен повинен нести відповідальність за свої підприємства. Тобто, за комунальні підприємства повинні відповідати власники - місто та область. Київ чітко сказав: гроші треба шукати у себе в бюджеті, на допомогу з держбюджету можете не розраховувати ", - говорить Долгих, який представляв Житомирську область на селкторній нараді.

Крім того, Долгих зазначив, що з 2014 року в Житомирській області буде вводитися щільний проект з монетизації пільг за проїзд у громадському транспорті.

"Житомирська область включена в пілотний проект з монетизації пільг. Таке нововведення буде впроваджуватися в області з 2014 року. Поняття, як субвенція за пільгові перевезення перестане існувати. Гроші безпосередньо будуть виділятися пільговикам, а не підприємствам. Пенсіонери, інваліди, афганці, чорнобильці вже самі обиратимуть, на який вид транспорту ім витрачати гроші ", - сказав заступник губернатора.

Також Долгих вважає, що обласна влада повинна допомагати ТТУ тільки після того, як власники, тобто Житомирська міська рада, виділять допомогу підприємству.

Источник: Житомир ІНФО

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.