Суд зобов'язав київську компанію поставити Житомиру тролейбуси

Суд зобов'язав київську компанію поставити Житомиру тролейбуси
Посадові особи компанії «Українські комерційні автомобілі» (м. Київ), зловживаючи службовим становищем, не виконали умов договору, укладеного з КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління», що спричинило тяжкі наслідки для комунального підприємства.

Про це повідомляє Коростенська прокуратура з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері.

За результатами прокурорської перевірки слідчим відділом лінійного відділення на станції Житомир УМВС України на Південно-Західній залізниці за ч. 2 ст. 364 (зловживання службовим становищем) КК України відкрито кримінальне провадження.

Крім того, попередньо, прокурорською перевіркою встановлено, що київське приватне підприємство, уклавши договір з Житомирським ТТУ про поставку 4 тролейбусів марки ЛАЗ Е-183 і отримавши 50% передоплати, не виконало умови договору.

Прокуратурою Житомирської області на ТОВ «Українські комерційні автомобілі» заявлено позов до суду про відшкодування комунальному підприємству неотриманих доходів, стягнення пені та зобов'язання поставити, згідно з договором, тролейбуси.

Рішенням господарського суду м. Києва позов прокуратури задоволено в повному обсязі, відкрито виконавче провадження і продовжуються дії, спрямовані на відшкодування збитків.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.