Прокуратура вимагає «відшкодувати втрати» за надані аеропорту Житомира землі

Прокуратура вимагає «відшкодувати втрати» за надані аеропорту Житомира землі
Згідно з чинним законодавством ДП "Аеропорт Житомир» не відшкодувало 306,8 тис. грн. втрат сільськогосподарського виробництва за отримані 5,5 га сільськогосподарських угідь.

Про це «Журналу Житомира» повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

Представлений Коростенської прокуратурою з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері в інтересах Житомирської міської та обласної рад позов про стягнення втрат сільськогосподарського виробництва ДП "Аеропорт Житомир" ТОВ "Акорд" на загальну суму понад 306 тис. грн. господарським судом Житомирської області задоволено в повному обсязі.

У червні поточного року рішенням Житомирської міськради був затверджений проект землеустрою щодо відведення в оренду дочірньому підприємству «Аеропорт Житомир» 52 га землі, на якій планувалося розміщення будівель і споруд авіаційного транспорту, а також їх експлуатація.

Крім цього, підприємству відведено понад 5,5 га сільськогосподарських угідь, за які, згідно з чинним законодавством, підприємство протягом місяця з дня прийняття рішення не відшкодувало втрати сільськогосподарського виробництва.

При втручанні спецпрокуратури, суд зобов'язав ДП «Аеропорт Житомир» відшкодувати втрати в повному обсязі.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.