Сухомлин про скорочення персоналу ТТУ і купівлю тролейбусів Житомиру

Сухомлин про скорочення персоналу ТТУ і купівлю тролейбусів Житомиру
Сьогодні, 1 липня, на прес-конференції губернатора Житомирщини Сидора Кізіна перший заступник мера Житомира Сергій Сухомлин розповіді про наступні кроки транспортної реформи.

Сухомлин зазначив, що на останній сесії Житомирської міськради було відведено місце під 3 автостанції на околицях Житомира для приміського транспорту.
За його словами 17 липня буде проведено тендер на покупку 13 б/у тролейбусів «MAN» р. Золінген (Німеччина), на це підуть 6 млн гривень виділених сесією Житомирської міськради.

Виділені Житомиру 12 млн грн на останній сесії Житомирської облради хочуть також витратити на купівлю тролейбусів - але вже нових.

- Сьогодні у 17:00 у мене перший етап переговорів з ЛАЗом, вони готові поставити 20 тролейбусів до кінця року, ми говоримо про лізинговою схемою покупки. Щоб закрити всі проблеми з перевезеннями, ЖТТУ необхідно 45-50 одиниць транспорту. Ми в будь-якому випадку змушені будемо виділяти ще гроші з міського бюджету на 10-15 одиниць, не обов'язково це будуть тролейбуси. У нас є райони, які не обладнані тролейбусної мережею, розглядається питання про придбання якого-то кількість автобусів, - заявив заступник мера.
Нагадаємо, раніше Сергій Сухомлин стверджував, що покупка одного нового тролейбуса для Житомира за 2 млн грн - це дорого.

Крім того Сухомлин повідомив, що розробляється проект одностороннього руху по вулицях Київській та Котовського, з виділенням однієї смуги для громадського транспорту.
Також за його словами, розглядається питання електронного обліку пасажирів через валідатори.

- Це дозволить скоротити кількість кондукторів, яких зараз 177 і це дасть близько 5 млн грн економії фонду зарплати, а також прорахувати пільговиків. До кінця року ми повинні будемо скоротити щонайменше 200-250 чоловік. Ми будемо додатково набирати ремонтний персонал і водіїв, тому що буде збільшуватись кількість рухомого складу ТТУ, але це плата за реформи", тобто скорочення в будь-якому випадку необхідно, оскільки необхідно підвищувати ефективність роботи нашого ТТУ, - заявив Сухомлин.

Источник: ТСН

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.