Одне з комунальних підприємств Житомирщини «накупило» спецтехніки на 3 млн грн

Одне з комунальних підприємств Житомирщини «накупило» спецтехніки на 3 млн грн
Оперативники управління державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС в Житомирській області встановили факт розтрати державних коштів під приводом придбання спеціальної техніки для комунального господарства одного з райцентрів області.

Про це «Журналу Житомира» повідомили в прес-службі УМВС України в Житомирській області.

В ході розпочатого досудового розслідування попередньо встановлено, що між одним із комунальних виробничо-господарських підприємств Житомирського регіону і двома товариствами з обмеженою відповідальністю було укладено договір про закупівлю за державні кошти спеціальної техніки: бульдозери, екскаватор, машини илососной, вакуумно-прибиральної машини і тому подібне.

Однак, в подальшому посадові особи підприємства, фактично не отримавши транспортних засобів, надали в Управління Держказначейства пакет документів з відомостями про виконання умов договору. Отже, на рахунку товариств надійшло більше 3 мільйонів гривень.

Як повідомив начальник УДСБЕЗ УМВС Житомирщини Сергій Вязмикин, в рамках досудового розслідування, встановлюються всі обставини і причетні до злочину посадові особи.

Чинне законодавство за такі дії передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.