В результаті злочинних дій чиновника бюджету селища на Житомирщині недоотримав 300 тисяч

В результаті злочинних дій чиновника бюджету селища на Житомирщині недоотримав 300 тисяч
В результаті злочинних дій чиновника місцевий бюджет селища на Житомирщині недоотримав 300 тисяч гривень, призначених для розвитку соціальної інфраструктури.

Про це розповіли в прес-службі УМВС України в Житомирській області.

В ході досудового розслідування встановлено, що між селищною радою та товариством з обмеженою відповідальністю в жовтні 2014 року був укладений договір про пайову участь підприємства у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури селища.

Разом з тим проведеними перевірками встановлено, що пайовий внесок, встановлений рішенням виконавчого комітету селищної ради, не відповідає вимогам Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та занижено в 10 разів.

Як повідомив начальник УППСЭ УМВС України в Житомирській області Сергій Вязмикин, в результаті таких дій на рахунок селищної ради для названих цілей надійшло трохи більше 22 тисяч замість 300 тисяч гривень.

Розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 364 (Зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України, триває.

Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років зі значним штрафом і зі спеціальною конфіскацією.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.