Будівництво довгобуду по вул. Щорса в Житомирі буде завершено

Будівництво довгобуду по вул. Щорса в Житомирі буде завершено
Під час сесії міської ради депутати зобов'язали КП «Агентство з управління майном» Житомирської міськради кошти, залишені на підприємстві від оренди комунального майна, спрямувати на будівництво десятиповерхового житлового будинку за адресою: м. Житомир, вул. Щорса, 155 у відповідності з фінансовим планом та забезпечити суворий контроль за їх цільовим використанням, мінімізувавши витрати підприємства і не допускаючи при цьому необґрунтованого їх завищення.

Крім того, за рішенням депутатів щомісяця до 10 числа наступного місяця Агентством з управління комунальним майном надаватися звіт про отримання та використання коштів на будівництво, погоджений з управлінням капітального будівництва Житомирської міської ради, а також звіт за формою, визначеною рішенням виконавчого комітету від 07.11.2012 № 459 «Про затвердження порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансових планів підприємств, які належать до комунальної власності міста», департамент власності та ринкового регулювання Житомирської міської ради, департаменту бюджету і фінансів Житомирської міської ради та постійної комісії з питань бюджету, комунальної власності та залучення інвестицій міської ради.

Також КП «Агентство з управління майном» зобов'язали відкрити окремі розрахункові рахунки для здійснення операцій за кожним видом господарської діяльності окремо і забезпечити ведення бухгалтерського обліку окремо по кожному виду господарської діяльності.

Разом з тим рішенням сесії заборонили комунальному підприємству «Агентство з управління майном» Житомирської міської ради здійснювати готівкові операції при справлянні орендної плати за нерухоме комунальне майно.

Дане рішення набирає чинності з дня його прийняття та діє до перерахунку комунальним підприємством «Агентство з управління майном» Житомирської міської ради суми в розмірі 2 953,7 тис. грн. відповідно до розрахунку за виконані будівельно-монтажні роботи з будівництва десятиповерхового житлового будинку по вул. Щорса, 155 р. в Житомирі, але не пізніше ніж до 01.01.2015 року.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.