Темні справи «Житомирбудзамовника» продовжують спливати на поверхню

Темні справи «Житомирбудзамовника» продовжують спливати на поверхню
Порталу ZThata cтали відомі нові подробиці про фінансові махінації та оборудки з нерухомістю, якими займалось комунальне підприємство «Житомирбудзамовник», Житомирської міської ради.

Так нещодавно прокуратура м. Житомира звернулася до господарського суду Житомирської області з позовом до комунального підприємства «Житомирбудзамовник» та ТОВ «Енергія» про визнання недійсними договорів купівлі-продажу п’яти квартир у будинку по вул. Народицькій, 21 у м. Житомирі.

Встановлено, що комунальне підприємство «Житомирбудзамовник» розпочало відчуження стороннім особам квартир, побудованих державним коштом для забезпечення житлом громадян, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС. Зокрема, «Житомирбудзамовник» уклав з приватним підприємством договір купівлі-продажу п’яти квартир, призначених для «чорнобильців».

Портал ZThata нагадує, що рішенням позачергової сесії міської ради нещодавно було ліквідовано КП «Житомирбудзамовник». Міська влада пояснила, що це вимушений крок, прийнятий, аби треті особи не змогли заволодіти майном підприємства, зокрема і недобудовою по Щорса, 155.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.