Стан справ у будинку по Щорса, 155 у Житомирі буде озвучуватись кожної сесії депутатів

Стан справ у будинку по Щорса, 155 у Житомирі буде озвучуватись  кожної сесії депутатів
Завершення будівництва 10-поверхового будинку в Житомирі по вулиці Щорса, 155 будуть особисто контролювати депутати Житомирської міської ради.

Сьогодні під час сесії депутат Олександр Величко підняв питання про обов'язкову звітність, на кожному засіданні, про виконання поточних робіт з будівництва житлового будинку.

- Важливим і принциповим є те, щоб на кожній сесії міської ради, поки будинок не буде побудований, відповідальні за це звітували перед депутатами і перед інвесторами. Щоб був контроль над виконанням робіт. Щоб не просто заговорювали проблему, а всі бачили і розуміли реальний стан справ. А депутати могли впливати і прискорювати процес будівництва багатоповерхівки і повернення людям їх житла, - заявив Величко.

Крім того, депутат запропонував, щоб на кожній черговій сесії міськради заслухали звіт або заступника голови міськради з комунальних питань, або керівника КП «Агентство з управління майном» міськради.

Пропозиція була підтримана, і тепер на кожній черговій сесії це питання буде розглядатися в ході пленарного засідання.

Нагадаємо, 8 червня, губернатор Сергій Рижук повідомив, що на завершення будівництва потрібно 9 млн. грн., які влада планує взяти в іпотеку.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.