Житомирська влада знову обіцяє світле майбутнє інвесторам недобудови по вул. Щорса, 155

Житомирська влада знову обіцяє світле майбутнє інвесторам недобудови по вул. Щорса, 155
Житомирська влада, цього разу обласні, знову обіцяють власникам квартир в недобудованому будинку по вулиці Щорса, 155 світле майбутнє.
За повідомленням департаменту містобудування, архітектури та будівництва Житомирської обласної державної адміністрації.

- Питання добудови скандального будинку по вул. Щорса, 155, що в м. Житомир, буде вирішено. - Повідомляє сайт www.0412.ua, посилаючись на інформацію від департаменту містобудування, архітектури та будівництва Житомирської облдержадміністрації.
На сайті пишуть: «Завдяки облдержадміністрації зараз на стадії вирішення питання про виділення коштів у розмірі 8,9 млн грн для завершення будівництва багатоповерхівки. Кошти мають бути виділені в якості допомоги Житомирській області з державного бюджету. Це питання найближчим часом буде розглянуто на рівні Кабінету Міністрів України. »

Будинок по Щорса, 155 «на контролі» вже другий рік у міської та обласної влади. У квітні 2013 року влада написала звернення на ім'я Прем'єр-Міністра України у якому просили в уряду виділити ці самі 8,9 млн грн.
З тих пір пройшло вже 3 місяці. Якщо і припустити що найближчим часом Кабмін все ж виділить якусь субвенцію і врахувати бюрократію, а також розрахунки-перерахунки між казначейством, а також можливі тендери - складно уявити як недобудований будинок, в якому не проводилися внутрішні роботи та вкрадена проводка - найближчим часом доведуть до такого стану, в якому можна жити. А там ще й гроші можуть знову не встигнути використати, і знову повернуть їх у Київ. Але, як кажуть, надія вмирає останньою.

Варто відзначити, що інвестори, які вклали свої гроші в цей будинок, вже не вірять обіцянкам влади. Востаннє - 27 травня вони на Великдень прийшли до губернатора Сергія Рижука з яйцями і пасхальним паскою, щоб нагадати про обіцянки річної давнини.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.