З яйцями і паскою прийшли інвестори довгобуду по Щорса, 155 до Рижука під облдержадміністрацію. ВІДЕО

З яйцями і паскою прийшли інвестори довгобуду по Щорса, 155 до Рижука під облдержадміністрацію. ВІДЕО
Сьогодні вранці, 27 травня, близько 30 інвесторів недобудованого будинку по вул. Щорса, 155 в Житомирі прийшли до облдержадміністрації, щоб зустрітися з губернатором Сергієм Рижуком.

- Влітку минулого року Рижук обіцяв нам, що до Великодня будинок на Щорса, 155 буде добудований. Наприкінці минулого року з держбюджету були виділені 4 млн. грн. на наш будинок, але гроші повернули назад. На початку цього року ми просили Рижука звернутися в Кабмін, щоб гроші були виділені. Вже минуло півроку - результату немає, - сказала учасниця акції Олена.

Щоб нагадати губернатору про його обіцянку, люди на серветці біля входу в адміністрацію поклали символічну паску і крашанки, на яких написані номери квартир і адресу будинку.

Також люди тримають плакати з написами: «SOS! 120 житомирських сімей просять допомоги »,« Сергій Миколайович! Будь ласка, виконайте свою обіцянку. Великдень в нашому будинку ми ще не святкуємо! »,« Житлове будівництво - це дзеркало економічної ситуації в країні ».

Як повідомлялось в червні 2012 року під час зустрічі з інвесторами Сергій Рижук повідомив, що на завершення будівництва будинку по Щорса, 155 потрібно 9 млн. грн., Які планують взяти в іпотеку.

Також нагадаємо, що 17 жовтня минулого року Кабінет міністрів виділив 4 млн. грн. на добудову 9-поверхового будинку по вул. Щорса, 155 в Житомирі.


Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Комментарии
Nailikcool 28 мая 2013 19:16
а не напишите статью про дом военнослужащих который построен и готов к эксплуатации по ул. Жукова,8, но его еще не дают людям??? и не известно почему.
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.