Міськрада передумав будувати автостанції на в'їздах у Житомир

Міськрада передумав будувати автостанції на в'їздах у Житомир
6 серпня депутати Житомирської міської ради проголосували за дострокове припинення договорів оренди з забудовниками 5 автостанцій на в'їздах у місто.

Про це повідомляє прес-служба міськради.

Під час сесії депутати говорили про те, що виконавець порушив умови будівництва, розширивши площі, а депутати під час профільних комісій не догледіли схеми та межі будівництва.

В. о. голови Любов Цимбалюк наполягла на відміну не лише договору про будівництво на вулиці Щорса, але і інших, згідно з яким планувалося розташування міні-автостанцій. 33 депутати з 34 присутніх проголосували «за».

Будівництво автостанцій почнеться тільки тоді, коли відбудуться громадські слухання, і житомиряни підтримають нові проекти.

За день до цього, 5 серпня, члени виконкому скасували містобудівні умови і обмеження будівництва п'яти автостанцій. Таким чином, жоден інвестор не зможе почати будівництво.

Нагадаємо, 27 липня близько півсотні житомирян зібрались на імпровізований мітинг, щоб висловити своє невдоволення запланованим будівництвом автостанції в районі вул. Щорса, 151. Люди підозрюють, що на цьому місці, крім автостанції міг з'явиться торговий комплекс.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.