Новий міністр ЖКГ не виключає ліквідації ЖЕКів

Новий міністр ЖКГ не виключає ліквідації ЖЕКів
Колишній губернатор Донецької області Анатолій Близнюк, призначений 12 липня, на посаду міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, заявив про можливість ліквідації ЖЕКів та комерціалізації монополій на газ і воду.
Як повідомив Близнюк в інтерв'ю виданню Коментарі, він має намір побудувати роботу в кілька етапів.

"На першому етапі своєї роботи ми повинні оцінити, де ми є, і що з цим потрібно робити. Другий етап діяльності полягає в тому, що в даній сфері необхідно побачити бізнесову частину. Якщо це буде так, то масово з'являться ОСББ, проводитимуться тендери , конкурси.

Не потрібно буде тикати пальцем на ЖЕКи. Не потрібен ЖЕК - так ліквідуйте його. Наймайте того, хто вам найефективніше надасть всі послуги: відремонтує дах, прибере під'їзди, винесе сміття ", - заявив міністр.

Він зазначив також, що повинна відбутися комерціалізація монополій на газ і воду. "Інше питання: це монополії на газ, воду. Там теж треба буде дивитися. Може здатися неправильним, але комерціалізація цих процесів повинна відбутися", - підкреслив Близнюк.
Раніше журнал Корреспондент писав, що у комунальних тарифах країни різнобій і фантастика - вартість води в різних містах відрізняється в рази.

Источник: http://korrespondent.net

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.