Купувати житло чи все-таки орендувати?

Купувати житло чи все-таки орендувати?
Оренда житла, - це вигідно?

У порівнянні з ринком придбання та продажу, ринок оренди досі не має чітких правил, які б сприяли укладанню угоди між орендарем та орендодавцем. Якщо ж міркувати про оренду житлових приміщенні, то тут велика кількість різноманітних галузей: масштабні організації, в яких основними працівниками є досвідчені агенти з нерухомості, а ще невеликі агентства і багато інших.

Все це призводить до переповнення ринку, що надає послуги з оренди. Тепер дана сфера стає більш ризикованою. Оскільки тут точно не позначена вартість житлових приміщень, а також не визначені характеристики послуг та їх якість. Така непрозорість на ринку оренди вигідна тим, хто виступає в ролі посередників і власників житлових приміщень, які бажають здати їх в оренду.

Чи варто звертатися в агентство нерухомості?

Це можна виконати за допомогою мережі або ж відразу, виключаючи тривалий пошук, піти до висококваліфікованих професіоналів, які працюють в агенції з нерухомості. Безсумнівно, можна вибрати ще один варіант - шукати житлове приміщення з різноманітних оголошеннях, які розвішені на спеціальних дошках. Але при цьому необхідно враховувати, що даний метод досить небезпечний, адже такі оголошення клеять шахраї.

Таким чином, для того, щоб орендувати житлове приміщення, необхідно або докласти максимальні зусилля, а також витратити досить багато часу на пошуки житла, або ж звернутися за допомогою у великі, досвідчені агентства з нерухомості, в яких працюють кваліфіковані фахівці.

Земельна ділянка - надійне вкладення коштів.

Придбання земельної ділянки є найбільш надійним типом інвестицій. Оскільки земля не може згоріти, їй не страшна аварія, а також вона не може бути викрадена. Існує можливість також побудувати власний будинок на даній земельній ділянці, використовуючи для цього персональний проект.

Спеціальний кредит для придбання ділянки.

Для того щоб купити ділянку землі можна також використовувати спеціальне кредитування, за допомогою якого значно знизяться витрати, в порівнянні зі споживчим кредитом, який видають готівкою. Так, при спеціалізованому кредиті ставка значно нижча, оскільки банківська організація знижує ймовірність ризику невиплати, адже ділянка виступає в якості застави. Дані проекти мають позитивними сторонами: кредитні ставки досить низькі, ліміт кредиту досить великий, період кредитування тривалий.

Источник: http://beybitblog.ru

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.