У столиці дурять народ – пропонують квартири за 15 тисяч доларів

У столиці дурять народ – пропонують квартири за 15 тисяч доларів
Проте до таких пропозицій слід ставитися дуже обережно - адже в більшості випадків вони є просто шахрайством.

Так, оголошення про продаж квартир по $ 15-25 тисяч можна легко знайти в багатьох районах міста: на вул. Васильківській, Давидова, Макіївській, Єреванській, Майорова та ін. При цьому, в них побіжно згадується, що придбати квартиру можна при підписанні договору про довічне утримання її власника .*

Однак, правдивість багатьох таких пропозицій дуже сумнівна. Так, в окремих оголошеннях фігурують одні й ті ж номери телефонів. При цьому, додзвонившись по них, дуже рідко можна почути про те, хто потребує догляду і де саме знаходиться квартира.

Також, в деяких випадках спочатку вимагають завдаток в $ 5 тисяч і лише потім обіцяють розкрити деталі квартири. При цьому, при бажанні уточнити, хто саме отримає завдаток (особа, яка потребує догляду, або ж посередники), зв'язок відразу ж переривається. Все це наштовхує на думку про сплановане шахрайство.

Якщо ж ви все-таки зважилися на покупку житла за договором довічного утримання - обов'язково забезпечте собі грамотну юридичну підтримку.

* - Договір довічного утримання передбачає, що покупець нерухомості зобов'язується довічно надавати попередньому власнику (відчужувачу) матеріальне забезпечення у вигляді житла, харчування, догляду і необхідної допомоги. При цьому, покупець не має права продавати, дарувати або міняти майно до смерті відчужувача.

Источник: http://realty.obozrevatel.com

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.