Зростання цін на житло

Зростання цін на житло
На сьогоднішній день, зростання цін на нерухомість все також залишається в тих же цінових категоріях, що і в минулому році. Варто відзначити, що ніяких значних цінових коливань в даній галузі не передбачається на весь наступний рік. Про це стало відомо після проведення чергової конференції, на якій виступав президент Асоціації фахівців з нерухомості України Сергій Злидень. Він також зазначив, що якщо все також буде матися нестабільність в області валюти, то ціни ніяк не зможуть піти вниз. Асоціація інвесторів завжди були оптимістами, але, незважаючи на це, вони намагаються реально дивитися на всі речі.

Вони впевнені в тому, що ринок в будь-якому випадку буде стабільним, тобто вартість нерухомості залишиться на колишньому рівні. Всі тенденції зберігаються. Зокрема це стосується якраз поступового збільшення загальної кількості транзакцій, а також поступового збільшення з боку купівельного попиту.

Подібну думку було висловлено якраз керівником комітету АФНУ з інформаційних технологій, аналітиці та сервісів, тобто Едуард Бразас. Він також зазначив, що попит все також зберігається в тих же цінових категоріях, що був і раніше. Це говорить саме про те, що добробут населення зупинився на одному місці, в той час як багаті покупці не проявляють себе на ринку. Виходить, що цінам просто нема з чого вирости. Насправді, ніякої стабільності із зростанням кількості угод просто немає, її справді не вистачає на даному етапі. Експерти відзначають, що дана ситуація не буде змінена ще довгий час, тому досить важливо мати позитивний настрій, який допоможе впоратися зі сформованими проблемами.

Источник: Domobaza

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.