Відбір квартир для військових

Відбір квартир для військових
У відповідності з державним бюджетом на 2012 рік, всі витрати, які стосуються придбання житла для військовослужбовців, а також осіб рядового і командного складу України, будуть складати рівно 711 000 000 гривень. Що стосується придбання житла для Збройних Сил України, то тут встановлена ​​сума в розмірі  500 000 000 гривень, в той час як для Служби безпеки України була встановлена ​​сума в 100 500 000 гривень. На державну прикордонну службу було виділено 72 000 000 гривень, на Управління державної охорони 34 000 000 гривень, а на Службу зовнішньої розвідки 5 000 000 гривень.

На даний момент стало відомо, що згідно з новою постановою Кабінету міністрів України, придбання житла для всіх військовослужбовців на умовах пайової участі на вторинному ринку житлової нерухомості, буде здійснюватися за допомогою конкурсної основи, натомість минулих торгів. Що стосується спеціально підготовлених комісій, то вони будуть визначати безпосередніх переможців конкурсів протягом 10 днів. Дана інформація стала відома після офіційного повідомлення з боку Інтерфакс-України.

Всі необхідні зміни в порядок застосування засобів державного бюджету на покупку житла для військовослужбовців були внесені постановою під номером 999 від 15 жовтня нинішнього року. Його текст вже оприлюднено на офіційному сайті Кабінету міністрів. Варто відзначити, що необхідний термін для подачі відповідної заяви складає рівно 10 днів. Відповідно до нововведень, безпосереднім переможцем конкурсу є той учасник, який пропонує житло по найбільш доступній вартості.

Источник: Domobaza

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.