В період з січня по березень 2013 відбудеться колапс з нерухомістю

В період з січня по березень 2013 відбудеться колапс з нерухомістю
В періоду з січня по березень 2013 року, багато експертів нерухомості прогнозують неможливість подальшого укладення угод з нерухомістю. Варто відзначити, що найбільше це відноситься саме до землі. Дана інформація стала відома після офіційної заяви з боку старшого юриста однієї міжнародної юридичної компанії.

З самого початку наступного року, почне працювати законодавство в області внесення відповідних змін до деяких законодавчих актів України, які стосуються відносного вдосконалення і подальшого спрощення наявної процедури державної реєстрації земельних ділянок, а також речових прав нерухомого майна. Для здійснення подібних цілей буде запроваджено Державний реєстр на нерухоме майно.

Необхідно згадати про те, що даний реєстр є справжньою інформаційною системою, в якій є певні відомості про об'єкти нерухомості, про власні права і про деякі обмеження та обтяження області нерухомості. На сьогоднішній день, ось вже як три місяці, влада намагається навчити нотаріусів та розповісти, яким чином всі реєстри будуть пов'язані в один. Крім цього, багато на ринку цілком розуміють, що перші три місяці точно буде продовжуватися справжній колапс. Важливо пам'ятати про те, що ні нотаріуси, ні самі системи не зможуть поміняти відповідної системи реєстрації. Саме з цієї причини, всі угоди повинні будуть закритися ще до кінця нинішнього року. Якщо цього вчасно не станеться, то і надалі ні про які зміни не може бути й мови.

Источник: Domobaza

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.