Квартири з видом на барикади в Києві здають за тисячу гривень на добу

Квартири з видом на барикади в Києві здають за тисячу гривень на добу
В інтернеті з початку лютого почали масово з'являтися пропозиції подобової оренди житла в Києві, де плюсом проживання вказано «вид на Евромайдан ».

Так, на Городецького подобово здають 3 - кімнатну квартиру за $ 120 (близько 1000 грн ) на добу. Квартира зі звукоїзолірующимі вікнами знаходиться на третьому поверсі царського дому, через дорогу від консерваторії. З вікна видно барикади і сцена.

За трикімнатну квартиру на Михайлівській просять 16 000 грн на місяць. Два з трьох балконів квартири виходять на головну площу української столиці.

Житло в центрі, але без виду на Майдан і барикади, коштує набагато дешевше. На вулиці Костьольній можна зняти однокімнатну квартиру за 350 грн, двокімнатну - за 600 грн, а трикімнатну - від 700 грн за добу. Їх господарі готові торгуватися з клієнтами, але скинути можуть гривень 50, не більше. Кімнату можна зняти за 150-200 грн за добу.

Михайло Артюхов каже, що зараз спостерігається невелике зниження попиту на добову здачу квартир в районі тихого центру навколо Майдану. Щоб не втратити клієнтів, орендодавці вдаються до реклами пропозицій «з видом на Майдан».

Источник: Buildung UA

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.