У 120 населених пунктах Криму провели інвентаризацію

У 120 населених пунктах Криму провели інвентаризацію
На сьогоднішній день в 120-ти населених пунктах Криму провели суцільну інвентаризацію земель на площі 23,4 тис. га. Так, в 2013 році з республіканського бюджету на проведення даних робіт виділили 847,8 тис. грн. За рахунок цих коштів проведено інвентаризацію одного населеного пункту Сакського району та чотирьох населених пунктів Чорноморського району.

Крім того, в 2013 році 59 органами місцевого самоврядування були передбачені кошти на інвентаризацію земель населених пунктів у розмірі 8 млн 951 тис. грн, за рахунок яких виконані та затверджені рішення з інвентаризації земель 55-ти населених пунктів на площі 8338 га.

В даний час проводиться інвентаризація земель ще 28 населених пунктів на площі 28 тис. га, в тому числі, за рахунок коштів, отриманих від відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва.

У 2013 році роботи з інвентаризації земель населених пунктів проведено на 5,9 % території, в той час як за всі попередні роки відпрацьоване тільки 6,6 % територій.

Источник: Buildung UA

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.