Продавці житла у Великобританії все частіше відмовляються від послуг ріелторів

Продавці житла у Великобританії все частіше відмовляються від послуг ріелторів
Британці все рідше готові віддавати кровні 5 % вартості будинку за участь в і без того налагодженій процедурі покупки третьої особи.

Ринок нерухомості Великобританії перебуває на підйомі, покупці житла продовжують прибувати, забезпечуючи ріелторам стабільний дохід - звичайно до 5% від вартості об'єкта ( сплачує продавець ). З урахуванням того, наскільки налагоджена процедура купівлі-продажу, стандартними послугами агентів є фотозйомка будинку, складання опису, розміщення оголошення та налагодження контактів з потенційними покупцями. З урахуванням величезної кількості сучасних інтернет -сайтів, службовців тієї ж мети, багато продавців ставлять доцільність участі в угоді ріелтора під сумнів, передає портал SBWire.

Службовці фірми Best Prices Paid розмістили в інтернеті опитувальник для продавців нерухомості і впевнені, що результати виявляться невтішними для ріелторів. « Продавцям нерухомості кілька страшно брати на себе відповідальність, але в умовах стрімко мінливого ринку все більша їх кількість йде на цей крок », - стверджує керуючий директор компанії. Тест із шести питань, результати якого будуть опубліковані на сайті Best Prices Paid, допоможе дати однозначну відповідь на питання, чи прагне британський ринок до саморегулювання.

Источник: Buildung UA

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.