Названі нові перспективні ринки нерухомості

Названі нові перспективні ринки нерухомості
Інвестори зацікавлені у вкладеннях в квадратні метри нових перспективних ринків світу. У їх числі - Монголія, Бразилія, Гренада і цілий континент - Африка.

За даними звіту Global Property Markets 2014, саме Монголія з новими законами 2013 року, покликаними збільшити її популярність для зарубіжних інвесторів, і однією з найбільш швидкозростаючих економік світу, є однією з найбільш привабливих інвестиційних можливостей в майбутньому році.

« Монголія відразу перетворилася з невідомої нікому країни кочівників в ключову гарячу точку для інвестицій завдяки відкриттю запасів мінералів загальною вартістю $ 1,5 трлн », - йдеться в дослідженні.

« Добробут, що забезпечується гірничодобувною промисловістю, виразилося в підвищеному попиті на житло високого класу, а також у появі великих можливостей для елітного шопінгу і розваг. Це приголомшлива країна для того, щоб вкладати в неї кошти, оскільки девелопери намагаються встигати за попитом місцевого населення », - стверджується у звіті.

На думку Міжнародної Ради з подорожей і туризму, Гренада до 2021 року стане самим швидкозростаючим ринком Карибських островів, а 2014 за прогнозами буде ключовим для залучення в цю державу іноземних інвестицій. Як відзначають експерти, Туризм в Гренаді швидко розвивається, з'являється все більше п'ятизіркових готелів, яхт-клубів і причалів для яхт ...

Бразилія в 2014 році стане однією з найпопулярніших країн для капіталовкладень у нерухомість. Країна прийматиме світовий кубок з футболу цього року, а в 2016 році - Олімпійські і Паралімпійські ігри. «Враховуючи, що в Бразилії вже швидко розвивається економіка, а також банківський і торговий сектор та індустрія туризму, всім відомі спортивні події ще додадуть цій країні привабливості в інвестиційному плані», - таку думку озвучено в звіті.

Також у звіті йдеться, що Африка перейшла від періоду нестабільності до періоду динамічного зростання, що створює величезні можливості для інвесторів: « Збільшилася добробут населення, урбанізація і імміграція зарубіжних представників створюють перспективи для високої прибутковості місцевої нерухомості ».

Источник: Buildung UA

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.