Орендні ставки на Манхеттені продовжують падати

Орендні ставки на Манхеттені продовжують падати
Середня орендна плата в грудні 2013 -го склала $ 3100 , що на 1,6 % менше , ніж в аналогічний період минулого року. Потенційні орендарі все частіше вибирають покупку , а не знімання житла . Все це змушує орендні ставки падати вже чотири місяці поспіль.

Орендодавці все частіше як бонус пропонують «безкоштовний місяць » своїм клієнтам . У 2013 році з умовою звільнення від плати на один місяць укладено 12,8 % угод . Це на 4,3 % більше , ніж у попередньому році , показують дані Douglas Elliman Real Estate .

«Ринок оренди потроху остигає. Але це не означає , що він слабшає , просто йде та нездорова активність , яку ми спостерігали в останні два роки » , - зазначив Джонатан Міллер , президент нью- йоркської компанії Miller Samuel .

Загальне число вакантних пропозицій оренди на Манхеттені збільшилася до 2,79 % від загального обсягу житла, що здається , в 2012 -му їх було тільки 1,77 %. Кількість нових угод з оренди в грудні скоротилося на 27,3 % і склало трохи більше 2000 .

Зниження попиту на оренду відбулося багато в чому завдяки « незвично великому обсягу продажів » наприкінці 2013 року. При цьому середня вартість оренди в найвідомішому « злачному » районі Нью -Йорка - Брукліні збільшилася на 0,9 % за рік і склала $ 2660 . Темп зростання орендної плати сповільнилося за останні три місяці , а список можливих знижок , навпаки , збільшився.

Источник: Buildung UA

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.