У Житомирі відбулися курси по підвищенню професійності ріелторів

У Житомирі відбулися курси по підвищенню професійності ріелторів
Організатором курсів виступила громадська організація Житомирська Рієлторська палата, за сприяння Житомирської ОДА, Управління Держкомзему, ОБТІ, Української Нотаріальної палати, обласної дирекції Укрсоцбанку в Житомирській області, Всеукраїнського об'єднання громадських організацій «Ріелторська Палата України».

Курси проходили в обласній дирекції Укрсоцбанку з 03.10.по 05.10.2011 року.

Перебуваючи на курсах, ріелтори вивчили законопроект № 8781 «Про ріелторську діяльність в Україні», від 07.07.2011 року, у якому визначені права та обов'язки споживачів ріелторських послуг, а також обов'язки і права самих ріелторів.

Представник ОБТІ розповів про процеси навколо БТІ в Україну і на яких умовах буде працювати їх організація з 01.01.2012 року.

Начальник Управління Держкомзему м. Житомир та Житомирської області Д. І. Пшоняк і представник ДЗК також ознайомили присутніх з проблемами та труднощами, з якими вони стикаються щодня і зазначили нові умови роботи з 01.01.2012 року.

Представники Укрсоцбанку представили інформацію про стан іпотечного кредитування під заставу нерухомості, про його умови і перспективи у банківській сфері України.

Заступник Голови Житомирського відділення Нотаріальної Палати України Є. В. Котик навчила ріелторів юридичної грамотності у поводженні з клієнтами і документами, адже згідно законопроекта «Про ріелторську діяльність в Україні» підготовкою документів будуть займатися тільки ріелтори.

Керівник курсів - Г. Г. Апресов викладав лекції з професійної підготовки ріелторів, роботи їх у сьогоднішніх непростих умовах.

Голова Ради громадської організації «Житомирська Рієлторська палата» - Зайченко В.В. ознайомив присутніх з умовами роботи ріелторів на Житомирському ринку нерухомості, та розповів, як стати більш ефективним ріелтором.

Після закінчення курсів всі навчаються здали іспити та отримали свідоцтва про навчання. Курси проходили під девізом «Чесність, порядність, професіоналізм - запорука успіху ріелтора».

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.