У екс-готелі Житомир зроблять сауну або розмістять бутіки

У екс-готелі Житомир зроблять сауну або розмістять бутіки
Вчора на другому пленарному засіданні сесії Житомирської міськради було прийнято рішення про ліквідацію КП «Готельне господарство «Житомир».

Перед голосуванням за ліквідацію депутати вирішили, що все майно готельного господарства буде передано на баланс нового підприємства, а колектив за бажанням залишиться працювати там же.

При таких обставинах депутати дійшли згоди і прийняли одностайне рішення. Тепер на базі КП майна буде створено нове КП.

У КП «Агентство з управління майном» буде створений сектор готельного господарства, який очолить депутат міськради Ольга Пархомчук. Сектор буде управляти майном готелю «Житомир» до створення нового комунального підприємства.

В запропонованому плані заходів щодо розвитку готелю «Житомир» вказано: відкриття кафе та ресторану; відкриття фітнес-залу; оптимізація цін за стоянку; сауна; відкриття бутиків; відкриття жіночого залу перукарні, послуги манікюру; надання послуг з ремонту одягу. Планується провести оптимізацію номерного фонду з оновленням обладнання; використовувати конференц-зали, проводити семінари, тренінги та інші аналогічні заходи.

Джерела фінансування - надходження від господарської діяльності підприємства. За підрахунками міської влади, середньомісячний дохід підприємства готельне господарство «Житомир» перевищує 300 тис.грн.

Источник: Житомир.info

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.