Група з 8 депутатів вирішить долю 120-квартирної недобудови в Житомирі

Група з 8 депутатів вирішить долю 120-квартирної недобудови в Житомирі
Вчора на сесії Житомирської міської ради вирішувалася проблемна ситуація з недобудованим 120-квартирним житловим будинком по вулиці Щорса, 155.

Як повідомили, залишкова вартість добудови даного об'єкта становить 13,5 млн. гривень.

Залучати кошти на добудову об'єкту влада планує з трьох джерел: за рахунок самих інвесторів (близько 1 млн. грн.), Від продажу вільних квартир, на які ще не оформлені інвестиційні договори (3.6 млн. грн.), І за рахунок коштів державного бюджету (8,9 млн. грн.).

Більшість депутатів підтримали інвесторів: було прийнято рішення про перейменування КП «Житомирбудзамовник» на КП «Житомирбудзамовник Житомирської міської ради» та про затвердження статуту підприємства в новій редакції.

Директора цього підприємства зобов'язали відмовитися від права власності на об'єкт незавершеного будівництва за адресою вулиця Щорса, 155, а Агентство з управління майном зареєструвати цей об'єкт за територіальною громадою міста Житомира.

Була створена робоча група з депутатів, яка в подальшому буде займатися юридичним вирішенням ситуації щодо подальшої долі будинку по вул. Щорса, 155.

До складу робочої групи увійшли депутати міської ради Ігор Гундич, Олег Горай, Андрій Лилик, Олександр Рабінович, Валерій Онопрієнко Ольга Пархомчук, Ігор Іваницький і Зінаїда Стрякіна.

Згідно з рішенням, на наступне засідання сесії міської ради депутати подадуть пропозиції щодо подальшого юридично-правового вирішення питання.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.